Kërko
Tema Fundit
Kush është në linjë
7 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 7 vizitorë Asnjë
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 72 më Thu Oct 24, 2024 12:02 am
70 vjecarja lind binjake
AlbaniaLive :: ARGETIM :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
70 vjecarja lind binjake
Mamaja më e vjetër në botë i ka parë të dy binjakët e saj për herë të parë një javë pas lindjes. Bashkëshortja e një fermeri,Omkari Panuar, 70 vjeçe, ka mbajtur me kujdes në duar dy foshnjat e saj binjake, një djalë dhe një vajzë, duke shprehur krenarinë më të madhe të saj për këtë lindje. “Do të jetë dita më e bukur e jetës sime kur t’i marr të dy foshnjat në shtëpi. Eshtë e vështirë të besoj se pas gjithë këtyre viteve që jam përpjekur më në fund arrita të kem një djalë”, tha indiania që hyri në librin e rekordeve Guinness si nëna më e vjetër në botë, duke thyer rekordin e deritanishëm të mbajtur nga një rumune, cila kishte lindur në moshën 66-vjeçare një vajzë. Nëna me tri vajza dhe 5 nipër e mbesa ka bërë trajtimin IVF në përpjekje të dëshpëruar për të pasur një djalë trashëgimtar. Mjekët në Meerut, Indi, kërkojnë t’i mbajnë foshnjat edhe pak kohë deri sa të forcohen. Omkari tha se: “Për më shumë se 40 vjet kam besuar se Zoti, nuk ka dashur që unë të kem një djalë. Por fati të bën surpriza të çuditshme”. Çifti ka shitur buajt e vet, ka marrë borxhe dhe ka shpenzuar kursimet për të përballuar trajtimin me lindje artificiale prej 5.000 sterlinash.
AlbaniaLive :: ARGETIM :: Kuriozitete
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Aug 16, 2011 4:59 pm nga Admin
» Të gabosh është njerëzore, të falësh është hyjnore !!
Wed Feb 03, 2010 12:14 pm nga Dibrani
» Cfare Ben Per "Dashurine"?
Wed Feb 03, 2010 12:08 pm nga Dibrani
» A janë të lumtura femrat që zgjedhin të jetojnë vetëm?!
Wed Feb 03, 2010 12:02 pm nga Dibrani
» Alkoli....
Wed Feb 03, 2010 11:53 am nga Dibrani
» Dhuna Ndaj Grave
Wed Feb 03, 2010 11:46 am nga Dibrani
» Tradhëtia nëpërmjet internetit!
Wed Feb 03, 2010 12:11 am nga Dibrani
» Miqesia !!
Tue Feb 02, 2010 11:45 pm nga Dibrani
» Ne pergj te pyetjes
Tue Feb 02, 2010 11:39 pm nga Dibrani