AlbaniaLive
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kërko

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Tema Fundit
» Test form.
Skillz - Po A Jo EmptyTue Aug 16, 2011 4:59 pm nga Admin

» Të gabosh është njerëzore, të falësh është hyjnore !!
Skillz - Po A Jo EmptyWed Feb 03, 2010 12:14 pm nga Dibrani

» Cfare Ben Per "Dashurine"?
Skillz - Po A Jo EmptyWed Feb 03, 2010 12:08 pm nga Dibrani

» A janë të lumtura femrat që zgjedhin të jetojnë vetëm?!
Skillz - Po A Jo EmptyWed Feb 03, 2010 12:02 pm nga Dibrani

» Alkoli....
Skillz - Po A Jo EmptyWed Feb 03, 2010 11:53 am nga Dibrani

» Dhuna Ndaj Grave
Skillz - Po A Jo EmptyWed Feb 03, 2010 11:46 am nga Dibrani

» Tradhëtia nëpërmjet internetit!
Skillz - Po A Jo EmptyWed Feb 03, 2010 12:11 am nga Dibrani

» Miqesia !!
Skillz - Po A Jo EmptyTue Feb 02, 2010 11:45 pm nga Dibrani

» Ne pergj te pyetjes
Skillz - Po A Jo EmptyTue Feb 02, 2010 11:39 pm nga Dibrani

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Kush është në linjë
1 Përdorues në Linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor

Asnjë

[ Shiko krejt Listen ]

Rekord i përdoruesve në linjë ishte 72 më Thu Oct 24, 2024 12:02 am

Skillz - Po A Jo

Shko poshtë

Skillz - Po A Jo Empty Skillz - Po A Jo

Mesazh  DaNGeR Thu Jan 14, 2010 11:20 pm

Ledri : Prit prit , nalu ,nalu hajde ti ma knej knej jom vet je vet une vi ty t'gjej t'gjej ..Menon jom V.I.P e vi met paren t'zoo neser e lo ajo po thot s'kom fat en jet gabime me bo parameno mu nese sum pelqen e lypi gabimisht numrin tem si hin en men se jom i vetmi mashkull qe edhe dimrit me tesha nuk flen une nuk vi ty mendjen me ta ndrru veq mos gabo ti renin me lshu nese menon jom besnik spo ma dika emrin spo ma dika emrin mu diten e par do me dit qfar un jom mbiemrin edhe kerrin une qfare e kom si intereson repi po xhepi e ja boj pare un kom sot del me ty neser me ato nese do me dit hajde ti me pa munesh me lyp po s'besoj qe munesh me gjet njerz si une qe tonat i ka me daL ajo menihere me mu tani nese thot si pelqej tha si du reperat derisa su bo me mu si une s'ka plot okej mos vet shum a jom pim qashtu m'shkrun edhe n'leternjoftim ti po don mu kon me mu vet e din ktheje qet sen n'fillim ...okej stop

Ref 2x : PO a JO mos um thuj veq hajde pak ma ngat Po a Jo mos vet shum se nashta s'shiihem prap PO a JO po du me kon me ty veq edhe ni nat kur t'ves a po vjen me mu kthej aha eha

Visari : Ik Ik prej meje nese ki ku shkon shkon ki me lyp me kon me mu kur une ather me t'jetren jom ti po menon jom nal e me tjetren jom tu daL une bash po du me dit ti tash qa ki me thon JO asnihere nuk ka von kur t'doni mu muni mem n'zon muni me ma bo block delete amo vet sum keni lon e po thu mashkulla tjer n'bot me miliona nuk ka nese ti sje sot me mu tjetra ditlindjen e ka s'ngaj mas femnave se shkojn lekt boj rep ngaj mas lekve e masnena femnat vin vet perfekt se per me n'zon s'kom nevoj me veq blling s'kom nevoj me vesh pink kan nevoj me dit kush o skilli jo me pa qa kon en praking keep it banga e tima e thu jo se preki asnjo paret e ngjita si poster ne mur sahere daL e heki ka njo e marr me veti ka njo ka do qe ena e kom fjalen per femna e jemja o ma e mira mrena n'club

Ref 2x : PO a JO mos um thuj veq hajde pak ma ngat Po a Jo mos vet shum se nashta s'shihem prap PO a JO po du me kon me ty veq edhe ni nat kur t'ves a po vjen me mu kthej aha eha
DaNGeR
DaNGeR

http://WwW.KuKsI.tK

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi