Kërko
Tema Fundit
Kush është në linjë
17 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 17 vizitorë Asnjë
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 72 më Thu Oct 24, 2024 12:02 am
Noisy ka vjedhur një “beat”
2 posters
AlbaniaLive :: INFO :: Lajme
Faqja 1 e 1
Noisy ka vjedhur një “beat”
Reperi kontrovers nga Shqipëria, Noisy, për të cilin kohëve të fundit po përflitet që është
edhe gangster, është akuzuar për vjedhje të një kënge nga rap-këngëtari Taulant Rameka, që jeton në Londër dhe njihet me nofkën Rameka.
Në një prononcim për Express Rozë, Taulant Rameka, ka thënë se kënga që ai ka realizuar kohëve të fundit, është e vjedhur prej tij dhe është lansuar para këngës së tij në internet.
“Më parë kam pasur miqësi me këtë reper, por ai ma ka vjedhur instrumentalin tim”, ka thënë ai, për Express Rozë.
Kënga “Telefoni” e Noisy-t është lansuar këto ditë në faqen e internetit në youtube.com dhe ajo është pothuajse e njëjtë me instrumentalin e reperit shkodran.
edhe gangster, është akuzuar për vjedhje të një kënge nga rap-këngëtari Taulant Rameka, që jeton në Londër dhe njihet me nofkën Rameka.
Në një prononcim për Express Rozë, Taulant Rameka, ka thënë se kënga që ai ka realizuar kohëve të fundit, është e vjedhur prej tij dhe është lansuar para këngës së tij në internet.
“Më parë kam pasur miqësi me këtë reper, por ai ma ka vjedhur instrumentalin tim”, ka thënë ai, për Express Rozë.
Kënga “Telefoni” e Noisy-t është lansuar këto ditë në faqen e internetit në youtube.com dhe ajo është pothuajse e njëjtë me instrumentalin e reperit shkodran.
Renato- Posts : 36
Xhepist
Po per kete Noyzin e dim te gjith se
hajdut telefonash ka qen ne London
sa per info hajdeni dhe me pyesni mua.!
hajdut telefonash ka qen ne London
sa per info hajdeni dhe me pyesni mua.!
AlbaniaLive :: INFO :: Lajme
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Aug 16, 2011 4:59 pm nga Admin
» Të gabosh është njerëzore, të falësh është hyjnore !!
Wed Feb 03, 2010 12:14 pm nga Dibrani
» Cfare Ben Per "Dashurine"?
Wed Feb 03, 2010 12:08 pm nga Dibrani
» A janë të lumtura femrat që zgjedhin të jetojnë vetëm?!
Wed Feb 03, 2010 12:02 pm nga Dibrani
» Alkoli....
Wed Feb 03, 2010 11:53 am nga Dibrani
» Dhuna Ndaj Grave
Wed Feb 03, 2010 11:46 am nga Dibrani
» Tradhëtia nëpërmjet internetit!
Wed Feb 03, 2010 12:11 am nga Dibrani
» Miqesia !!
Tue Feb 02, 2010 11:45 pm nga Dibrani
» Ne pergj te pyetjes
Tue Feb 02, 2010 11:39 pm nga Dibrani