Kërko
Tema Fundit
Kush është në linjë
1 Përdorues në Linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor Asnjë
Rekord i përdoruesve në linjë ishte 72 më Thu Oct 24, 2024 12:02 am
Windows 7 ..
Faqja 1 e 1
Windows 7 ..
Windows 7 eshte planifikuar te jete sistemi operativ i ri i Microsoft, nje pasardhes i te suksesshmeve Windows XP dhe Windows Vista, i cili do te perfshije disa rregullime qe mungonin ose qe do permiresohen nga versionet e meparshme.
Windows 7 jepet falas per t'u testuar, por nje license e vlefshme e dhene per testim do te skadoje ne 1 gusht 2009.
Une po e perdor kete version per momentin dhe verej se kompjuteri im (me pare kisha te instaluar Windows XP: Intel Core2Duo, 1,60 Ghz dhe 1 GB RAM) nuk ka ndryshuar ne shpejtesi ose ne reagim.
Problemi i vetem i madh, qe me shkaktonte ngecje, deri ne rinisje te kompjuterit, kishte te bente me nje version "te vjeter" te drajverave te kartes time grafike nVidia. Duke menduar se ky duhet te ishte nje faj i Microsoft-it, dhe perkatesisht i versionit beta te Windows 7, isha gati ta çinstaloja kete sistem. Pasi gjithçka u ndreq me ridatimin e kartes ne faqen zyrtare (te Toshiba-s), vertet qe nuk kam asnje qejf te kthehem perseri te Windows XP.
Nuk e di nese kjo ka ekzistuar edhe ne versionet e meparshme te Windows, por duke klikuar te "Help and Support" (versioni qe po perdor eshte ne anglisht), per te paren here pashe nje seksion qe i kushtohej mesimit te pjeseve thelbesore te kompjuterit, fjalet kryesore qe mund te hasen, si perdoret mausi e tastiera, si kryhen disa procese etj. Kjo me duket nje risi shume e mire per te rinjte qe do te mesojne kompjuterin.
Similar topics
» Windows 7 DownLoad New Edition 2010 With Torrent With EveryThing.
» KOMPINIME TE WINDOWS KEY
» Windows 7 New Edition 2010....
» Windows Xp New Edition 2006.
» Disa trika te windows
» KOMPINIME TE WINDOWS KEY
» Windows 7 New Edition 2010....
» Windows Xp New Edition 2006.
» Disa trika te windows
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|
Tue Aug 16, 2011 4:59 pm nga Admin
» Të gabosh është njerëzore, të falësh është hyjnore !!
Wed Feb 03, 2010 12:14 pm nga Dibrani
» Cfare Ben Per "Dashurine"?
Wed Feb 03, 2010 12:08 pm nga Dibrani
» A janë të lumtura femrat që zgjedhin të jetojnë vetëm?!
Wed Feb 03, 2010 12:02 pm nga Dibrani
» Alkoli....
Wed Feb 03, 2010 11:53 am nga Dibrani
» Dhuna Ndaj Grave
Wed Feb 03, 2010 11:46 am nga Dibrani
» Tradhëtia nëpërmjet internetit!
Wed Feb 03, 2010 12:11 am nga Dibrani
» Miqesia !!
Tue Feb 02, 2010 11:45 pm nga Dibrani
» Ne pergj te pyetjes
Tue Feb 02, 2010 11:39 pm nga Dibrani