AlbaniaLive
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kërko

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Tema Fundit
» Test form.
Kastro Zizo Prezanto EmptyTue Aug 16, 2011 4:59 pm nga Admin

» Të gabosh është njerëzore, të falësh është hyjnore !!
Kastro Zizo Prezanto EmptyWed Feb 03, 2010 12:14 pm nga Dibrani

» Cfare Ben Per "Dashurine"?
Kastro Zizo Prezanto EmptyWed Feb 03, 2010 12:08 pm nga Dibrani

» A janë të lumtura femrat që zgjedhin të jetojnë vetëm?!
Kastro Zizo Prezanto EmptyWed Feb 03, 2010 12:02 pm nga Dibrani

» Alkoli....
Kastro Zizo Prezanto EmptyWed Feb 03, 2010 11:53 am nga Dibrani

» Dhuna Ndaj Grave
Kastro Zizo Prezanto EmptyWed Feb 03, 2010 11:46 am nga Dibrani

» Tradhëtia nëpërmjet internetit!
Kastro Zizo Prezanto EmptyWed Feb 03, 2010 12:11 am nga Dibrani

» Miqesia !!
Kastro Zizo Prezanto EmptyTue Feb 02, 2010 11:45 pm nga Dibrani

» Ne pergj te pyetjes
Kastro Zizo Prezanto EmptyTue Feb 02, 2010 11:39 pm nga Dibrani

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Kush është në linjë
8 përdorues në linjë: 0 anëtarë 0 të fshehur 8 vizitorë

Asnjë

[ Shiko krejt Listen ]

Rekord i përdoruesve në linjë ishte 72 më Thu Oct 24, 2024 12:02 am

Kastro Zizo Prezanto

Shko poshtë

Kastro Zizo Prezanto Empty Kastro Zizo Prezanto

Mesazh  Dikush Tue Jan 26, 2010 12:46 am

Kastro Zizo Prezanto Kastro
Sapo ka perfunduar dy materiale muzikore, qe do te dalin nga fillimi i marsit. Ajo cka eshte me e rendesishmja, eshte fakti se Kastro Zizo sjell dy kenge ne nje rryme qe e ka adhuruar prej kohesh. Behet fjale per dy krijime, te cilet do te jene respektivisht njera “New metal” dhe tjetra “Tekno new metal”.

Mesa duket, Kastro ka vendosur te sfidoje vetveten, duke bere muziken qe e ka pasur pasion prej kohesh dhe jo ate komerciale. “Te gjitha i kam bere vete. Ne kengen e pare pasqyrohet nje personazh mes te tjereve, qe perballet me veten ne pasqyre dhe zhgenjehet si Narcizi. Ndersa materiali i dyte eshte nje monolog, i gershetuar me dialog ne caqet e narratorit. Eshte nje “Kastro Zizo Show”, thene ndryshe: “Lakuriqi i nates show”, shprehet kengetari.
“Emri im i vërtetë është Klevis, dhe dua të përballem me këtë fytyrë të dytë që quhet Kastro”. E nuk kishte sesi të ndodhte ndryshe. Ai është vetëm 25 vjeç, dhe e ndien veten si një 50-vjeçar, sepse i ka bërë të gjitha. Të paktën kështu thotë vetë. Në realitet apo me fantazi, mjafton që ka provuar gjithçka. Është Kastro Zizo, që në fakt emrin e ka Klevis, por që përveç familjarëve dhe miqve të afërt askush tjetër nuk e njeh me këtë emër. Dhe mesa duket tani që ka krijuar familje, ka një studio muzikore të tijën, i duhet të ndryshojë imazhin e djalit karagjoz, apo jo serioz. Dhe “show” që ai krijoi në emisionin e fundit të sezonit “Zonë e lirë”, ndërsa diskutohej për homoseskualitetin ose jo të Shpat Kasapit, për të ishte diçka jo e këndshme. “Bëra dhe njëherë gabimet, që kisha bërë më parë, që ende s’e kisha hequr këtë pamje të djalit karagjoz. Por mund të them se, unë dhe Arian Çani, jemi zbavitur me këtë lloj komunikimi në emisionin e tij, disa herë madje”. Por ç’mendim ka realisht Kastro për djemtë gay? “Nuk kam ndonjë mendim specifik, kanë zgjedhjen e tyre në jetë, përveç se mendoj se janë më të hapur emocionalisht”. Por mesa duket Kastro, përveç izolimit në studion e tij muzikore, ka vendosur të bëjë një ndryshim të jetës së tij, të bëhet predikues feje. “Nuk ka rëndësi nëse do jem prift apo hoxhë, por ajo që unë do bëj në një të ardhme, do të jetë predikimi i së mirës”, tha Kastro.
Dikush
Dikush

http://wWw.Dikush.tK

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi